صفحه اصلی > دانشگاه در رسانه
اخبار > دوره بین المللی آموزش ستاره شناسی ایران در بوشهر برگزار شد

دوره بین المللی آموزش ستاره شناسی ایران در بوشهر برگزار شد

بوشهر- ایرنا- نخستین دوره آموزش ستاره شناسی NASE (موسسه ای بین المللی در زمینه ستاره شناسی) ایران روز چهارشنبه در دانشگاه خلیج فارس بوشهر پایان یافت.

به گزارش ایرنا، رئیس دانشگاه خلیج فارس درگفت وگو با خبرنگاران گفت: این دوره به مدت چهار روز و به میزبانی مشترک رصدخانه مهر و دانشگاه خلیج فارس بوشهر برگزار شد.
عبدالمجید مصلح افزود: نخستین دوره آموزش ستاره شناسی NASE در ایران با حضور 2 مدرس بین‌المللی ستاره شناسی ( رزا ماریا ) استاد دانشگاه بارسلونا و رئیس موسسه NASE و کورینا توما (استاد دانشگاه کلوژ رومانی) برگزار شد.
مصلح اظهار داشت: این دوره با شرکت بیش از 50 نفر از معلمان و منجمان سراسر کشور در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.
وی افزود: این دوره به صورت تدریس عملی ابزارهای نجومی و آموزشی و با هدف ایجاد یک شبکه آموزشی به مرکزیت ایران در خاورمیانه انجام و در نهایت برای شرکت کنندگان این دوره گواهی آموزشی ستاره شناسیNASE صادر شد.
مصلح اظهار داشت: در این دوره 11 نفر از استادان و مدرسان ستاره شناسی استان نیز به عنوان مدرس کارگاه های علمی حضور داشتند و پس از گذراندن چهار روز کارآموزی موفق به کسب گواهینامه بین‌المللی آموزش ستاره شناسی از اتحادیه جهانی نجوم شدند.
اختتامیه این دوره روز گذشته با حضور مهندس احمد دالکی، پدر علم نجوم ایران، در سالن رئیسعلی دلواری دانشکده مهندسی دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.

لینک خبر

١٣:٥٥ - شنبه ٢٥ اسفند ١٣٩٧    /    شماره : ٢٣٦٧    /    تعداد نمایش : ٥٥