بایگانی خبر

تقدیر جمعی از اساتید تاریخ کشور از آیت الله صفایی بوشهری

روز چهارشنبه ۱۲ مرداد ماه و در پایان نشست شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر، جمعی از اسایتد تاریخ کشور با اهدا لوحی به آیت الله صفایی بوشهری مراتب قدردانی خود را به خاطر حمایت های علمانه وی از برگزاری باشکوه «نخستین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس» در دانشگاه مادر استان اعلام کردند.

این لوح توسط رئیس دانشگاه خلیج فارس به نمایندگی از این اساتید به نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر اهدا شد.

برگزاری آزمون عملی تربیت بدنی به میزبانی دانشگاه خلیج فارس

آزمون عملی تربیت بدنی و علوم ورزشی داوطلبان دختر و پسر استان بوشهر از تاریخ 29 تیر ماه 1401 در سالن تربیت بدنی دانشگاه خلیج فارس آغاز شده و تا روز 2 مردادماه 1401 ادامه دارد.

در این آزمون که با 850 داوطلب دختر و پسر متقاضی رشته های تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه های فرهنگیان و دانشگاه های آموزش عالی زیر نظر سازمان سنجش و با همکاری پژوهشگاه تربیت بدنی وزارت علوم برگزار می‌شود، در این آزمون، متقاضیان طی چند مرحله می بایست تست های عملی تعیین شده را انجام دهند.

به مناسبت عید غدیر برای هزار و ۱۰۰ نفر غذی گرم  پخت شد.

به مناسبت عید غدیر برای هزار و ۱۰۰ نفر غذی گرم پخت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، دکتر علی دیندارلو معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه خلیج فارس گفت: برای اجرای طرح ضیافت غدیر ۱۶ میلیون تومان هزینه شده است تا در روز عید غذای گرم به دست مردم برسد.

وی افزود: هیات محبین اهل بیت و بسیج دانشجویی دانشگاه خلیج فارس با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه توانستند برای تامین و تهیه اقلام مورد نیاز پخت غذا از ظرفیت خیرین محترم و بنیاد غدیر استان بهره ببرند.

جشنواره مشاعره علوی برای اولین بار در استان بوشهر برگزار شد

یزدان شناس دبیر بنیاد غدیر استان گفت: به منظور توضیح فضائل امیر المومنین و توجه ویژه به دهه امامت  همچنین اشاعه فرهنگ شیعه و غدیری در ابعاد مختلف جشنواره مشاعره علوی را در نظر گرفتیم.

یزدان شناس عنوان داشت: تعداد ۵۰ نفر داوطلب برای شرکت در این رقابت شدند که تنها ۱۵ نفر  موفق به رقابت در مرحله نهایی استانی شدند و تعداد خانم ها نسبت به آقایان در این دوره بیشتر است.

دبیر اجرایی جشنواره غدیر از شاعران هم استانی خواست تا با ارسال اشعار خود در باب فضائل حضرت علی (ع) و واقعه غدیر در چاپ کتاب مشاعره علوی مشارکت کنند.

نشست کارگروه تخصصی جوانی و جمعیت در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد

در این نشست دکتر محمد مدرسی گفت: دانشگاه خلیج فارس پس از ۳۰ سال فعالیت در حوزه های آموزشی، پژوهشی و فعالیت های در حوزه های دانش بنیان به درجه از بلوغ رسیده است که می تواند مسائل و مشکلات حوزه های پیرامونی خود را بررسی، تجزیه، تحلیل و براساس داده های علمی راهکار مناسب ارائه دهد.

سرپرست دانشگاه خلیج فارس افزود: این دانشگاه دارای گروه روانشناسی و مشاوره است و ظرفیت های بالقوه و توانمندهای زیادی در آن وجود دارد که می تواند در بحران های اجتماعی مداخله کرده و مسائل جامعه را بررسی راهکارهای مناسب علمی و عملی را ارائه دهد.

اردوی سیاحتی زیارتی مشهد مقدس دانشجویان دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.

محمد اسماعیل بشارده، مسؤل هیئت محبین اهل بیت (ع) دانشگاه خلیج فارس گفت: این سفر پیوندی بین دانشجویان جدید و حلقه فارغ‌التحصیلان هیئت می‌باشد که باعث انتقال تجربه مسئولین گذشته به مسئولین فعلی می‌شود.

بشارده، عنوان داشت: 100 دانشجوی دختر و 100 دانشجوی پسر با هزینه 310 میلیون تومان موفق به شرکت در این اردو شدند.

وی یادآور شد: هزینه سفر توسط دانشگاه و خیرین و خود دانشجویان فراهم شده است وشرکت کنندگان اغلب از بین مشهد اولی ها انتخاب شدند.

رییس دانشگاه خلیج فارس از معاون امور اقتصادی استانداری بوشهر تقدیر کرد

نشست هیات رئیسه دانشگاه با دکتر علی باستین معاونت امور اقتصادی استانداری تشکیل شد.

دکتر مدرسی در این نشست گفت: دانشگاه خلیج فارس دارای بیش از ربع قرن سابقه است و می‌توان با افتخار گفت دانشگاه توانسته قطع به یقین به صورت تاثیر گذاری نقش‌آفرینی کند.

محیط زیست مهمترین عامل پدافند غیرعامل

آیت الله صفایی بوشهری در نشست با برگزارکنندگان چهارمین همایش بین المللی نفت،گاز و پتروشیمی عنوان داشت: بی‌تردید مسئولیت های اجتماعی به عنوان یک وظیفه مهم تلقی می شود و مهمترین عامل پدافند غیرعامل در حوزه صنعت و انرژی فسیلی است.

دکتر مدرسی رئیس دانشگاه خلیج فارس گفت:  نفت ،گاز و پتروشیمی حوزه مزیتی است که دانشگاه خلیج فارس در سند راهبردی خود با عنوان انرژی به صورت ویژه به این مهم می‌پردازد.

حضور صنایع نفت و گاز در استان بوشهر سبب شده است که ما یک دانشکده مهندسی نفت، گاز و پتروشیمی داشته باشیم تا بتوانیم به نیازهای استان پاسخ دهیم.

حیدر مختاری فریور  به عنوان مشاور حوزه داده، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی سازمان امور دانشجویان وزارت عتف منصوب شد.

در حکمی از طرف دکتر هاشم داداش پور معاون وزیر و رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حیدر مختاری فریور کارشناس بخش فناوری اطلاعات دانشگاه به سمت مشاور حوزه داده، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی منصوب شد.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای حیدر مختاری فریور

با اهدای سلام

نظر به مراتب شایستگی و تجارب ارزشمند و تعهد جنابعالی را به عنوان مشاور حوزه داده، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی منصوب می کنم.

کسب مقام دوم پنجمین جشنواره سراسری طنز دانشجویی «تلخند»  توسط دانشگاه خلیج فارس

آیین اختتامیه پنجمین جشنواره سراسری طنز دانشجویی تلخند که هر ساله با همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی زنجان برگزار می‌شود، در راستای حفظ سلامت شرکت‌کنندگان این دوره ی جشنواره و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، به صورت مجازی برگزار شد.

برگزیدگان این جشنواره در بخش نثر به ترتیب محمدرضا زروندی از دانشگاه آموزش عالی امام خمینی (ره) قم، عباس زال‌زاده از دانشگاه خلیج‌فارس و دانیال پورمحتشم از دانشگاه جامع علمی کاربردی اهواز مقام‌های اول، دوم و سوم را کسب کردند.