بایگانی خبر

تقدیر جمعی از اساتید تاریخ کشور از آیت الله صفایی بوشهری

روز چهارشنبه ۱۲ مرداد ماه و در پایان نشست شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر، جمعی از اسایتد تاریخ کشور با اهدا لوحی به آیت الله صفایی بوشهری مراتب قدردانی خود را به خاطر حمایت های علمانه وی از برگزاری باشکوه «نخستین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس» در دانشگاه مادر استان اعلام کردند.

این لوح توسط رئیس دانشگاه خلیج فارس به نمایندگی از این اساتید به نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر اهدا شد.

دکتر محمد مدرسی: دانشگاه خلیج فارس در سی امین سال تاسیس خود باید به  فکر حل مشکلات محیط پیرامون باشد

رویداد کارآفرینی ایده های های نوآورانه سازگار روستاها با کم آبی تشکیل شد

در این نشست دکتر محمد مدرسی سرپرست دانشگاه خلیج فارس ضمن خیر مقدم به حاضران و تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان گفت: مایه ی افتخار استامروز در نشست کم آبی که مسئله ای مهم لرای کشور است دورهم جمع شده ایم چرا که  اگر آب نباشد حیات نیز وجود ندارد و لحظه ای زندگی بدون آب قابل تصور نیست.

دکتر ابوالحسن رزمی نیا را به عنوان  رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس  منصوب شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی؛ « دکتر ابوالحسن رزمی نیا» را به عنوان « رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر» منصوب کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این حکم انتصاب آمده است: پس از حمد خدا، درود و صلوات بر محمد و آل محمد (ص)، نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه جنابعالی و با عنایت به پیشنهاد معاون محترم فناوری و نوآوری، به موجب این حکم به مدت ۴ سال به سمت رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس منصوب می‌شوید.

Call for Iran-Italy joint post doc in Sport Science and alzheimer

پیرو توافقنامه جذب مشترک پسادکتری در حوزه علوم ورزشی بین دانشگاه خلیج فارس و دانشگاه ساپینزا رم، بدینوسیله اطلاعیه جذب پژوهشگر پسادکتری درپروژه "اثر فعالیت های ورزشی بر سلامت مغز بیماران آلزایمری" توسط دفتر امور بین الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه خلیج فارس اعلام می گردد. لازم بذکر است که گواهی های پایان دوره توسط هر دو دانشگاه صادر خواهد شد. علاقمندان می توانند جهت اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایند.

رییس  شرکت پالایش گاز فجر جم: حضور دانشگاه خلیج فارس در کنار ما، موجب کمک جهت دستیابی به اهداف استراتژیک شرکت خواهد شد

دکتر محمد مدرسی رئیس دانشگاه خلیج فارس در نشست با رییس و مدیران شرکت پالایش گاز فجر جم با اشاره به پتانسیل ها و بلوغ علمی دانشگاه خلیج فارس عنوان کرد: دانشگاه خلیج فارس می تواند دروازه ورود و پاسخگوی نیازهای پژوهشی و آموزشی شرکت پالایش گاز فجر جم باشد.

سرپرست دانشگاه خلیج فارس افزود: از گذشته همکاری هایی بین دانشگاه خلیج فارس و شرکت پالایش گاز فجر جم صورت گرفته اما این همکاری ها جهت تاثیرگذاری بهتر می بایست ساختارمند و جهت دار باشند.

تفاهم نامه همکاری دانشگاه خلیج فارس و دانشگاه نفت شمال شرق چین

دانشگاه خلیج فارس و دانشگاه نفت شمال شرق چین در راستای توسعه تعاملات علمی مشترک در تاریخ 25 تیر 1401 به امضای تفاهم نامه همکاری در سطح روسای دو دانشگاه مبادرت ورزیدند. به گفته دکتر آرش خسروی اهداف تفاهم نامه مذکور که به امضای روسای دو دانشگاه، دکتر محمد مدرسی و دکتر جیانگ، رسیده است و به مدت 5 سال معتبر می باشد عبارتند از:

- راه اندازی آزمایشگاه پژوهشی مشترک در زمینه منابع انرژی غیر متعارف
- ظرفیت سازی تبادلات آکادمیک
- تبادل اطلاعات و مدارک علمی-فنی
- پروژه های مشترک، همکاری دو جانبه آکادمیک و آموزشی اعم از تبادل استاد و دانشجو

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر: همایش بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی باید منجر به دستاوردی اجرایی شود

بوشهر - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: همایش بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی باید منجر به یک دستاورد و راهکار کاربردی و اجرایی برای حل مسائل این حوزه شود.

به گزارش ایرنا، روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس روز چهارشنبه به نقل از آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در نشست با برگزارکنندگان چهارمین همایش بین المللی نفت،گاز و پتروشیمی اظهار کرد: در این همایش باید مسائل بیان شود و نه تنها به صورت نظری بلکه برای ارائه راه‌حل کاربردی و اجرایی فکر و فعالیت شود.

رییس دانشگاه خلیج فارس از معاون امور اقتصادی استانداری بوشهر تقدیر کرد

نشست هیات رئیسه دانشگاه با دکتر علی باستین معاونت امور اقتصادی استانداری تشکیل شد.

دکتر مدرسی در این نشست گفت: دانشگاه خلیج فارس دارای بیش از ربع قرن سابقه است و می‌توان با افتخار گفت دانشگاه توانسته قطع به یقین به صورت تاثیر گذاری نقش‌آفرینی کند.

محیط زیست مهمترین عامل پدافند غیرعامل

آیت الله صفایی بوشهری در نشست با برگزارکنندگان چهارمین همایش بین المللی نفت،گاز و پتروشیمی عنوان داشت: بی‌تردید مسئولیت های اجتماعی به عنوان یک وظیفه مهم تلقی می شود و مهمترین عامل پدافند غیرعامل در حوزه صنعت و انرژی فسیلی است.

دکتر مدرسی رئیس دانشگاه خلیج فارس گفت:  نفت ،گاز و پتروشیمی حوزه مزیتی است که دانشگاه خلیج فارس در سند راهبردی خود با عنوان انرژی به صورت ویژه به این مهم می‌پردازد.

حضور صنایع نفت و گاز در استان بوشهر سبب شده است که ما یک دانشکده مهندسی نفت، گاز و پتروشیمی داشته باشیم تا بتوانیم به نیازهای استان پاسخ دهیم.

رییس پژوهشکده خلیج فارس منصوب شد

در حکمی از طرف دکتر محمد مدرسی سرپرست دانشگاه خلیج فارس، دکتر امین اوجی فرد به عنوان رییس پژوهشکده خلیج فارس منصوب شد.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای دکتر امین اوجی فرد
عضو محترم هیات علمی گروه علوم شیلاتی

با سلام واحترام،

به‌استناد ماده 4؛ بند هـ، ردیف 10 آیین‌نامه مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی مصوب جلسه شماره 684 مورخ 1389/12/10 شورای عالی انقلاب فرهنگی، به‌موجب این حکم  به عنوان  رئیس پژوهشکده خلیج فارس برگزیده می‌شوید.