بایگانی خبر

طرح ویژه حمایت از جذب رتبه های برتر  در رشته ‏های اولویت‏دار کشور (از دوره کارشناسی تا دکترا)

طرح ویژه حمایت از جذب رتبه های برتر کنکور سراسری و برگزیدگان المپیاد دانش آموزی در رشته‏ های هدف و اولویت‏دار کشور (از دوره کارشناسی تا دکترا)

تقدیر جمعی از اساتید تاریخ کشور از آیت الله صفایی بوشهری

روز چهارشنبه ۱۲ مرداد ماه و در پایان نشست شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر، جمعی از اسایتد تاریخ کشور با اهدا لوحی به آیت الله صفایی بوشهری مراتب قدردانی خود را به خاطر حمایت های علمانه وی از برگزاری باشکوه «نخستین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس» در دانشگاه مادر استان اعلام کردند.

این لوح توسط رئیس دانشگاه خلیج فارس به نمایندگی از این اساتید به نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر اهدا شد.

دورۀ معرفت افزایی «ضیافت اندیشۀ» استادان دانشگاه خلیج فارس برگزار شد

ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه خلیج فارس در جوار ملکوتی هشتمین امام شیعیان جهان حضرت امام رضا(ع) در روزهای چهارم تا هشتم مردادماه برگزار گردید.

برترین های المپیاد منطقه ای معرفی شدند

برترین های دانشگاه خیلج فارس در المپیاد منطقه ای : علی قنبری رشته مهندسی کامپیوتر، فاطمه منصوری رشته مهندسی صنایع، نرگس جمشیدی رشته مهندسی علوم اقتصادی، امیررضا خادمی کله لو رشته علوم اقتصادی و علیرضا پاسدار رشته علوم اقتصادی هستند.

لازم با ذکر است ۶۲تن از دانشجویان دانشگاه خلیج فارس در المپیاد منطقه‌ای دانشجویان شرکت کردند.

۵۱ نفر از این دانشجویان در محل دانشگاه خلیج فارس و ۱۱ دانشجوی دیگر در دانشگاه شیراز به رقابت پرداختند.

مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه منصوب شد

با حکم دکتر محمد مدرسی سرپرست دانشگاه خلیج فارس، دکتر امیر عباس ایزدپناه عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی به عنوان مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه منصوب شد.

در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر امیر عباس ایزدپناه
عضو محترم هیات علمی دانشکده مهندسی نفت، گاز و پتروشیمی

مدیریت خدمات آموزشی دانشگاه منصوب شد

در حکمی از طرف دکتر محمد مدرسی سرپرست دانشگاه خلیج فارس، دکتر محمد جواد پورعابد عضو هیات علمی گروه ادبیات عرب دانشکده ادبیات و علوم انسانی به سمت مدیر خدمات آموزشی دانشگاه منصوب شد.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای دکتر محمد جواد پورعابد
عضو محترم هیات علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی

با سلام و احترام،

دکتر محمود افشاری: متقاضیان وکالت امروز به رقابت پرداختند،  دو آزمون دیگر روز جمعه برگزار می شود

دکتر محمود افشاری معاون آموزشی دانشگاه خلیج فارس و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه گفت:

آزمون کارآموزی وکالت در روز پنج شنبه در دانشگاه خلیج فارس طبق جدول زیر برگزار شد.

Call for Iran-Italy joint post doc in Sport Science and alzheimer

پیرو توافقنامه جذب مشترک پسادکتری در حوزه علوم ورزشی بین دانشگاه خلیج فارس و دانشگاه ساپینزا رم، بدینوسیله اطلاعیه جذب پژوهشگر پسادکتری درپروژه "اثر فعالیت های ورزشی بر سلامت مغز بیماران آلزایمری" توسط دفتر امور بین الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه خلیج فارس اعلام می گردد. لازم بذکر است که گواهی های پایان دوره توسط هر دو دانشگاه صادر خواهد شد. علاقمندان می توانند جهت اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایند.

تفاهم نامه همکاری دانشگاه خلیج فارس و دانشگاه نفت شمال شرق چین

دانشگاه خلیج فارس و دانشگاه نفت شمال شرق چین در راستای توسعه تعاملات علمی مشترک در تاریخ 25 تیر 1401 به امضای تفاهم نامه همکاری در سطح روسای دو دانشگاه مبادرت ورزیدند. به گفته دکتر آرش خسروی اهداف تفاهم نامه مذکور که به امضای روسای دو دانشگاه، دکتر محمد مدرسی و دکتر جیانگ، رسیده است و به مدت 5 سال معتبر می باشد عبارتند از:

- راه اندازی آزمایشگاه پژوهشی مشترک در زمینه منابع انرژی غیر متعارف
- ظرفیت سازی تبادلات آکادمیک
- تبادل اطلاعات و مدارک علمی-فنی
- پروژه های مشترک، همکاری دو جانبه آکادمیک و آموزشی اعم از تبادل استاد و دانشجو

برگزاری همایش وکارگاه آموزشی مدیریت مصرف آب و برق در شرکت آبفا بوشهر/ تقدیر از مشترکین خوش مصرف

همایش وکارگاه آموزشی مدیریت مصرف آب و برق ویژه بانوان شاغل در دستگاه های اجرایی استان بوشهر با مشارکت مجموعه وزارت نیرو در استان و به میزبانی شرکت آبفا بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر، این همایش با حضور مدیران عامل شرکت های آب و فاضلاب و شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر و همچنین زنگنه نژاد مدیرکل امور بانوان استانداری بوشهر برگزار شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: براساس ارزیابی‌های انجام گرفته مصرف آب ۷۵ درصد از مشترکان بوشهری فراتر از الگوی تعیین شده است.