بایگانی خبر

سید اسماعیل موسوی به عنوان معاون منابع انسانی، مالی و پشتیبانی  دانشگاه خلیج فارس منصوب شد.

با حکم دکتر محمد مدرسی رییس دانشگاه خلیج فارس، سید اسماعیل موسوی به عنوان معاون منابع انسانی، مالی و پشتیبانی  دانشگاه خلیج فارس منصوب شد.

متن حکم بدین این شرح است:

برادر گرامی جناب آقای سید اسماعیل موسوی
عضو محترم هیات علمی دانشکده کسب و کار و اقتصاد

با سلام و احترام؛

دکتر ابراهیم ستوده به عنوان  مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه منصوب شد.

با حکم دکتر محمد مدرسی رییس دانشگاه خلیج فارس، دکتر ابراهیم ستوده به عنوان  مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی منصوب شد.

متن حکم بدین شرح است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر ابراهیم ستوده
عضو محترم هیات علمی دانشکده علوم و فناوری نانو و زیستی

با سلام و احترام؛

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی و به موجب این حکم به عنوان مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه برگزیده می‌شوید.

ثبت نام آزمون ورودی دبیرستان برای سال تحصیلی 1402-1401 تا پایان اسفند ماه

ثبت نام آزمون ورودی دبیرستان دانشگاه خلیج فارس برای سال تحصیلی 1402-1401 تا پایان اسفند ماه فعال خواهد بود.

متقاضیان می توانند در مهلت یادشده با مراجعه به وبسایت دبیرستان به نشانی pguhi.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

آیین تکریم و معارفه رییس پیشین و جدید دانشگاه خلیج فارس تشکیل شد.

روز دوشنبه آیین تکریم و معارفه رییس پیشین و جدید دانشگاه خلیج فارس با حضور دکترعلی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت عتف، نمایندگان مجلس  شورای اسلامی، مدیرانی استانی، اعضا هیات علمی و کارکنان در سالن اجتماعات دانشکده نفت، گاز و پتروشیمی برگزار شد.

پیام تبریک رییس دانشگاه خلیج فارس به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و چهل سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

بهمن ماه، چهل سومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی بر تمامی همکاران و هم میهنان عزیز گرامی باد.

ماه بهمن نقطه آغاز خودباوری بر پایه ایثار و از خودگذشتگی است، دهه ی فجر و 22بهمن جلوه گاه وحدت و همدلی تمامی اقوام و قبایل در متنوع ترین شکل ممکن در ادیان و مذاهب است.این ماه یادآور خاطرات دلیرمردانی است که عاشقانه تا پای جان برای به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی از هیچ کوششی فروگذاری نکردند.

نشست بانوان فرهیخته دانشگاهی

نشست هم اندیشی راهکارهای توانمند سازی بانوان در حوزه‌های مختلف، شیوه شناسایی بانوان توانمند استان، ایجاد بستر مناسب برای استفاده بهینه از توانمندی های بانوان امروز در دانشگاه خلیج فارس تشکیل شد.

خانم زنگنه نژاد، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر در جمع بانوان فرهیخته دانشگاهی، زن را پایه و اساس خانواده خواند و افزود؛ زنان نیمی از جامعه را تشکیل می‌دهند و پرورشدهنده نیمی دیگرندو از زنان به عنوان تمدن سازان یاد کرد.