بایگانی خبر

همکاری دانشگاه خلیج فارس و شرکت EDvantage

دفتر امور بین الملل دانشگاه خلیج فارس روز دوشنبه 4 بهمن 1400 اعلام کرد که شرکت EDvantage در زمینه آموزش دوره های آمورشی کوتاه مدت و بلند مدت یادگیری ماشین و علوم داده در نفت و گاز با دانشگاه خلیج فارس همکاری می نماید. این شرکت از مجموعه دانشگاه خلیج فارس به خاطر دراختیار گذاشتن این فرصت تشکر نموده و خواهان همکاری بیشتر در آینده با دانشگاه خلیج فارس می باشد.

مراسم بزرگداشت روز زن

دکتر محمد مدرسی، رئیس دانشگاه خلیج فارس، صبح امروز پس از تجدید میثاق با شهدا در مراسم بزرگداشت مقام زن که به مناسبت ولادت حضرت زهرا سلام (س)، روز زن و روز مادر با حضور کارکنان زن دانشگاه در سالن ابن سینا دانشگاه خلیج فارس برگزار شد حضور یافت.

ادای احترام به قبور شهدا

دکتر محمد مدرسی، رئیس جدید دانشگاه خلیج فارس در اولین اقدام خود با حضور در گلزار شهدای دانشگاه با شهیدان تجدید بیعت کرد.

دکتر مدرسی

روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس به نقل از وزات علوم، تحقیقات و فناوری؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر «محمد مدرسی» را به عنوان سرپرست «دانشگاه خلیج فارس» معرفی کرد.

انتخابات شورای صنفی کارکنان

مراسم انتخابات شورای صنفی کارکنان دانشگاه خلیج فارس با حضور گرم و پرشور همکاران برگزار شد.

افتتاح طرح های جدید

روز شنبه 25 دی ماه 1400 با حضور رییس دانشگاه خلیج فارس، دکتر عبدالمجید مصلح، آشپزخانه صنعتی دانشگاه افتتاح گردید و‌مورد بهره برداری قرار گرفت.

دکتر مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس در بازدید از طرح های یاد شده، سالن سلف سرویس واقع در پردیس اصلی دانشگاه را با ظرفیت ۲۰۰ نفر جهت هر بار سرو‌غذا، افتتاح کرد.

تقدیر از تعدادی از مدیران

در جلسه هیات رییسه دانشگاه خلیج فارس،از تعدادی از مدیران توانمند دانشگاه خلیج فارس در روز شنبه 25 دی ماه 1400، تقدیر به عمل آمد.

در این جلسه که با حضور دکتر عبدالمجید مصلح، رییس دانشگاه، مسؤل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونان دانشگاه خلیج فارس برگزار شد از تعدادی از مدیران برجسته و توانمند دانشگاه که در طول سالهای اخیر خدمات شایسته ای به دانشگاه ارائه کرده اند قدردانی به عمل آمد.

همایش پیاده‌روی به مناسبت بزرگداشت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

با همت اداره تربیت بدنی دانشگاه خلیج فارس همایش پیاده‌روی به مناسبت بزرگداشت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی روز سه شنبه 14 دی ماه و با حضور کارکنان دانشگاه برگزار گردید.

بازدید تیم تخصصی دانشگاه خلیج فارس از کارخانه سیمان مند دشتی در راستای توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت

دکتر عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه در حوزه های تخصصی هوشمند سازی، اینترنت اشیاء، مواد و متالوژی، انرژی، معدن، فرآیند و محیط زیست در راستای توسعه ارتباط دانشگاه و صنعت روز دوشنبه 13 دی ماه از کارخانه سیمانی مند دشتی بازدید و از نزدیک با توانمندی ها و ظرفیت های این شرکت آشنا گردیدند.

در این بازدید مهندس ذاکر زاده مدیر عامل شرکت سیمان مند دشتی توضیحاتی را جهت آشنایی بیشتر بازدیدکنندگان با واحد های مختلف کارخانه سیمان مند ارائه نمود.