بایگانی خبر

Call for Remote Dual Certificate Post-Doc Positions in Healthcare Intelligence

به دنبال توافق جدید دانشگاه خلیج فارس و دانشگاه IPVC پرتغال جهت فراهم ساختن فرصت‌های جدید مطالعاتی/تحصیلی بین طرفین، بدینوسله دفتر امور بین الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه خلیج‌فارس فراخوان جذب پژوهشگر پسادکتری مشترک دانشگاه خلیج‌ فارس و IPVC پرتغال در زمینه‌ هوش مصنوعی در سلامت با حقوق ماهیانه به همراه گرنت تحقیقاتی را منتشر می نماید. لازم بذکر است که آخرین مهلت ارسال درخواست1 فوریه 2022 (13 بهمن 1400) می‌باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط و نحوه ثبت نام به لینک زیر مراجعه نمایید.

نسل جدید بازرگانان استان بوشهر،  به کمک دانشگاه خلیج فارس، آموزش های نوین در حوزه تجارت بین الملل را فرا می‌گیرند

نشست مشترک دانشگاه خلیج فارس و اتاق بازرگانی صنایع، معادن و تجارت استان بوشهر در صبح پنجشنبه 2oآذرماه 1400 به منظور ایجاد مرکز پژوهشی مشترک برگزار شد.
 در این نشست مشترک دکتر عبدالمجید، رئیس دانشگاه خلیج فارس، گفت: حضور بخش خصوصی در دانشگاه فرصت مناسبی برای کارهای مشترک در حوزه کسب و کارهای جدید است.مصلح، عنوان کرد: ما معتقدیم تا ارتباط بین دانشگاه و نهادهای کسب و کاری و صنعت  شکل نگیرد، نباید منتظر اتفاقات مثبت در توسعه کشور باشیم، این حوز در دنیا  قدمت ۱۰۰ ساله دارد و دستاوردهای آن نیز مشهود است.

رویداد کارآفرینی بندر نوآوری با تجلیل از برگزیدگان به کار خود پایان داد

روز یکشنبه شانزدهم آبان ایده های برتر رویداد کارآفرینی بندر نوآوری که با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) و مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه خلیج‌فارس برگزار شد، معرفی شدند.

دکتر روح الله فاتحی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خلیج فارس در این آیین گفت: دانشگاه خلیج فارس در سال  ۹۴ سند راهبردی خود را بر اساس اولویت‌های استان تعریف، مزیت‌های نسبی استان را شناسایی  و در زمینه های انرژی، نفت و گاز، هوشمند سازی  و اینترنت اشیا،اقتصاد دیجیتال ، دریا، زیست فناوری، محیط زیست، کشاورزی، صنایع خلاق و در زمینه دریا هدف گذاری نمود.