بایگانی خبر

دیدار هیات رییسه دانشگاه، بازدید از تعمیرات و نوسازی صورت گرفته در دانشکده مهندسی

روز یکشنبه 13تیرماه 1400 اعضای هیات رئیسه دانشگاه با حضور مسولان دانشکده مهندسی جلسه ای را در ساختمان دانشکده مهندسی تشکیل داد و از تعمیرات و نوسازی صورت گرفته در این دانشکده بازدید کرد.

در این جلسه بودجه اختصاص یافته ی سال۱۴۰۰ به دانشکده مهندسی نیز مورد بررسی قرار گرفت.

تقدیر دکتر ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش کشور از دکتر عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس

دکتر ابراهیم خدایی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور طی لوحی از حمایت ها و زحمات دکتر عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس تقدیر نمود.

در این لوح تقدیر آمده است: بدین وسیله مراتب تشکر و قدرشناسی خود را از حمایتهای جنابعالی که در برگزاری آموزن های سراسری ورود به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در مقاطع مختلف تحصیلی مبذول داشته اید ابراز می دارم.

با حضور معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت عتف و رییس دانشگاه خلیج فارس دفتری مرکزی دانشگاه افتتاح شد

روز یکشنبه مورخ 1400.04.06 همزمان با جلسه هیات امنا، با حضور دکتر نظرپور معاون اداری و مالی و مدیریت منابع وزارت عتف و رییس دانشگاه خلیج فارس، دفتر مرکزی این دانشگاه در تهران افتتاح شد. این پروژه با اعتباری برابر با ۴/۵ میلیارد تومان و از محل درآمد اختصاصی دانشگاه طی مدت دو سال تکمیل و به بهره برداری رسید.

این ساختمان با مساحت حدود ۷۰۰ متر مربع و در چهار طبقه شامل دفتر کار و مهمانسرا می باشد.