بایگانی خبر

خرید و راه اندازی سه دستگاه جدید در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خلیج فارس

روز یکشنبه 30 خردادماه 1400 دکتر صادق کریمی رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خلیج فارس در مصاحبه با روابط عمومی از خرید و راه اندازی سه دستگاه جدید در آزمایشگاه مرکزی خبر داد.

دکتر کریمی گفت: یک دستگاه STA مارک پرکین المر مدلSTA 6000   ساخت کشور آمریکا با قابلیت  انجام آنالیز در محدوده دمایی 15 تا 1100 درجه سانتی‌گراد با هدف  آماده ارائه خدمات به کلیه محققین یا متقاضیان داخل و خارج از دانشگاه خریداری و نصب گردید.

رئیس دانشگاه خلیج فارس: ۲۸خرداد روز تبلور اراده ملی ایرانیان است

بوشهر- ایرنا- رئیس دانشگاه خلیج فارس گفت: روز ۲۸ خرداد روز تبلور اراده ملی، ایجاد امید و نشاط اجتماعی و روزنه امید برای آینده بهتر ایران است.

عبدالمجید مصلح روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با همه چالش‌هایی که پیش روی مردم سالاری دینی در کشور وجود دارد، آینده ایران اسلامی در گرو حفظ و صیانت از اصول سه گانه استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی است.

وی اضافه کرد: جهموری اسلامی که مبتنی بر رای مردم و بر پایه مردم سالاری دینی قابل تحقق است، یکی از مهمترین ارکان حاکمیت ملی است.

«سعید مجیدی» شهید مدافع حرم شد  سردار رشید اسلام سعید مجیدی از رزمندگان جبهه مقاومت به فیض شهادت نائل آمد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، در آستانه سالگرد رحلت رهبر کبیر انقلاب اسلامی سردار رشید اسلام، سعید مجیدی دانش آموخته رشته فیزیک دانشگاه خلیج فارس و از مدافعان حرم حضرت زینب (س) به فیض شهادت نائل آمد.

روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس شهادت فرزند خانواده بزرگ دانشگاه خلیج فارس را به جامعه دانشگاهی تسلیت و خانواده گرانقدر ایشان تسلیت عرض می نماید.

عملیات احداث دانشکده مهندسی جم با حمایت مالی شورای راهبری پتروشیمی ها آغاز شد

مراسم آغاز عملیات احداث دانشکده مهندسی جم، روز سه شنبه  ۱۱ خردادماه ۱۴۰۰ با حضور عبدالکریم گراوند استانداربوشهر، دکتر عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس، دکتر موسی احمدی نماینده مردم کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی، مدیرعاملان پتروشیمی های نوری و جم، فرماندار و سایر مقامات شهرستان جم برگزار شد.

دکتر عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس  در این خصوص گفت:  دانشکده مهندسی جم با زیربنای۶۳۰۰ متر مربع و با  حمایت شورای راهبری پتروشیمی ها  احداث خواهد شد. این دانشکده در فاز اول با ۳۲۰۰ متر مربع و هزینه ای بالغ بر  ۴۸۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال  احداث می گردد.