پنج شنبه ١٣ آذر ١٣٩٩

صفحه اصلی > نمایش اطلاعیه ها
اخبار > اطلاعیه محدودیت فعالیت دانشگاه خلیج فارس بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا

اطلاعیه محدودیت فعالیت دانشگاه خلیج فارس بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا

با عنایت به مصوبه چهل و چهارمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا در خصوص نحوه فعالیت دستگاههای اجرایی و ادارات و با توجه به تقسیم‌بندی انجام شده و مشخص شدن شهرستان بوشهر با وضعیت «قرمز»، نحوه حضور کارکنان دانشگاه در وقت اداری از روز شنبه 1399/9/1 به شرح ذیل اعلام می‌گردد:

1. کارکنانی که برای پشتیبانی از سامانه‌های الکترونیکی، حفاظت فیزیکی و حفاظت تاسیسات حضور آنها با نظر معاون مربوطه یا رییس دانشکده/پژوهشکده ضروری می‌باشد، می‌بایست در محل کار خود حضور داشته باشند.
2. لازم است برای کلیه کارکنان هر حوزه (به استثناء کارکنان ذکر شده در بند1)  به نحوی برنامه‌ریزی گردد، تا ضمن انجام وظایف محوله، نیروهای مربوطه نسبت به انجام وظایف محوله به صورت دورکاری اقدام نمایند.
3. بایسته است برای انجام وظایف به صورت دورکاری، وظایف به صورت مشخص برای اعضاء تعیین گردد و نظارت لازم از طرف مقام مافوق انجام پذیرد.
4. خواهشمند است برای حذف مراجعه حضوری، ضمن مهیا ساختن زمینه‌های لازم برای ارائه خدمات به دانشجویان و مراجعان، اطلاع‌رسانی لازم درخصوص نحوه ارائه خدمات صورت پذیرد.

١١:٢٠ - چهارشنبه ٢٨ آبان ١٣٩٩    /    شماره : ٣٤٦٣    /    تعداد نمایش : ٢٤١