جمعه ٢٧ فروردين ١٤٠٠

اخبار > درخشش دانشجویان دانشگاه خلیج فارس در اولین دوره از مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان با نام" ره نشان"

در اولین دوره از مسابقات مسئله محور بنیاد ملی نخبگان با نام " ره نشان " ، سه تن از دانشجویان دانشگاه خلیج فارس بوشهر موفق به کسب رتبه برتر شدند.

شایان ذکر است، این مسابقات با هدف شناسایی افراد و تیم‌های مستعد، دانشجویان و فناوران برای توانمندسازی در حل مسائل و نیازهای صنعت کشور، در ۵ حوزه زیست فناوری، حمل و نقل، آب و محیط زیست، انرژی و هوشمندسازی میزبان ۳۸ شرکت دانش بنیان و ۵۶ پروژه بود.

شرکت‌ها ضمن تعریف پروژه‌های فناورانه، نیازهایشان را مطرح کردند و با فعالیتی ۵ ماهه که از مهرماه آغاز شده  است و تا دهم اسفند سال جاری ادامه یافت. این طرح ها با استقبال ۴۵۱۰ نفر از شرکت کنندگان، به مرحله اجرا رسید.

پس از ۷ مرحله ارزیابی، و برگزاری کارگاه‌های آموزشی متنوع، نشست‌های تیم سازی و مربی‌گری با هدف پیشبرد پروژه‌ها، برترین ها به مرحله نهایی راه یافتند که منجر به رقابت تیم ها در قالب بیش از 300 تیم  شد.

مراسم اختتامیه و تقدیر از تیم های برتر این مسابقه در 18 اسفند ماه با حضور آقای دکتر ستاری ، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید .

کسب رتبه اول  توسط سرکار خانم حدیث حمیدی دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی، جناب آقای علیرضا خوش لهجه دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی در پروژه حذف گاز so2 در حوزه آب و محیط زیست

جناب آقای حسن بازای دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی در پروژه شبیه سازی رشد ذرات در راکتورهای شیمیایی در حوزه انرژی

روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس این موفقیت علمی را به جامعه دانشگاهی تبریک گفته، توفیقات روزافزون این عزیزان را مسألت می نماید.

١٧:١٧ - پنج شنبه ٢١ اسفند ١٣٩٩    /    شماره : ٣٧٨١    /    تعداد نمایش : ٤٤٧