پنج شنبه ٠٧ اسفند ١٣٩٩

اخبار > جشنواره ورزشی زمستانه با حضور 20 شرکت کننده در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.

جشنواره ورزشی زمستانه با حضور 20 شرکت کننده در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.

مسابقات جشنواره ورزشی زمستانه  روز پنج شنبه 30 بهمن با حضور ۲۰ شرکت کننده در دو بخش تیراندازی و دارت در سالن تیراندازی دانشگاه برگزار گردید. در مسابقه تیراندازی که در دو اسلحه تفنگ و تپانچه برگزار شد در بخش پسران در تپانچه آقایان محمدرضا احمدی ،مظاهر بردابرد و دانیال حامدی موفق به کسب  مقام اول تا سوم شدند و در بخش دختران در تفنگ مرضیه بیمکی و انیس غریبی و در تپانچه خانم ها زهره شریفی ، نرگس خرمی و ماهرخ آخوند به مقام اول تا سوم نائل گردیدند.
در مسابقه دارت در بخش دانشجویان دختر مریم حیدری نژاد ،مریم فقیه زاده و الناز جداوی و در بخش پسران مصطفی عابدی ، محمد جواد حیدری و محمدرضا کریمی به ترتیب موفق به کسب مقام اول تا سوم شدند.

٠٧:٥٧ - دوشنبه ٤ اسفند ١٣٩٩    /    شماره : ٣٧٥٥    /    تعداد نمایش : ٩٩