پنج شنبه ٠٧ اسفند ١٣٩٩

اخبار > "جایزه ویژه عباس ریاضی کرمانی" به دکتر علی باقری بردی از دانشگاه خلیج فارس و دکتر اکرم الیاس پور اهدا شد.

همزمان با افتتاحیه کنفرانس سالانه ریاضی ایران در دانشگاه کاشان، روز دوشنبه مورخ 27 بهمن ماه سال 1399 "جایزه ویژه عباس ریاضی کرمانی"، به*دکتر علی باقری‌بردی عضو هیات علمی دانشگاه خلیج فارس و دکتر اکرم الیاس‌پور  دانش آموخته این دانشگاه  اهدا شد.

این جایزه به منظور ارائه *بهترین مقاله* در *پنجاهمین کنفرانس ریاضی کشور* که در دانشگاه شیراز برگزار گردید، به این دو محقق اهدا می‌شود.

کنفرانس ریاضی ایران از معتبرترین و با سابقه‌ترین همایش‌های علمی بین ‌المللی کشور است، که همه ساله در یکی از مراکز مهم دانشگاهی برگزار می‌شود و صدها مقاله علمی درگرایش‌های مختلف علوم ریاضی توسط اعضای هیات علمی ایرانی و خارجی و نیز دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این همایش ارائه می‌شود.

١٣:٥٠ - سه شنبه ٢٨ بهمن ١٣٩٩    /    شماره : ٣٧٤٧    /    تعداد نمایش : ١٩١