دوشنبه ٠٦ بهمن ١٣٩٩

اخبار > انجمن نانو دانشگاه خلیج فارس برای دومین سال متوالی به عنوان نهاد برگزیده کشوری انتخاب شد.

فناوری‌های نوین از جمله فناوری نانو از موضوعات به روز و مورد توجه در دنیاست به همین منظور انجمن علمی دانشجویی بین رشته نانو دانشگاه خلیج فارس از سال 1396 با هدف ترویج فناوری نانو  در سطح دانشگاهی و ایجاد پل ارتباطی بین دانشگاه خلیج فارس و سازمان‌های مربوطه از جمله ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و معاونت علمی ریاست جمهوری راه اندازی شده است .

بنیامین بردبار، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه خلیج فارس و نماینده دانشجویی و صنعتی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در استان بوشهر، درگفت و گو با روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس گفت: از فعالیت‌های این انجمن می‌توان به برگزاری دوره‌های آموزشی، مسابقات علمی، نمایشگاه‌های علمی، کارگاه‌های آموزشی، بازدید علمی، جلسات بحث و گفتگو تحت عنوان نانوگپ، برگزاری مسابقه ملی فناوری نانو در سطح کشور و نشریه علمی ترویجی میلیاردیم اشاره کرد. انجمن نانو زیر نظر معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و دانشکده مهندسی نفت، گاز و پتروشیمی فعالیت می‌کند. این انجمن تاکنون بیش از 80 عضو عادی و بیش از 20 عضو فعال دارد.

وی افزود: ستاد ویژه توسعه فناوری نانو معاونت علمی ریاست جمهوری، در راستای تقدیر از فعالیت‌های یک‌ساله فعالان ترویج دانشگاهی فناوری نانو، هرساله نهادهای ترویجی دانشگاهی برگزیده را انتخاب و مورد تقدیر قرار می‌دهد. گفتنی است در این جشنواره بیش از 150 نهاد کشوری شرکت کرده و 3 نهاد برگزیده انتخاب می‌شوند. این جشنواره امسال برای دومین بار برگزار گردید و باعث افتخار است که انجمن نانو دانشگاه خلیج فارس در هر دو سال به عنوان نهاد برگزیده کشوری انتخاب شده است. شایان ذکر است این جشنواره بزرگترین رویداد نهادهای ترویجی فناوری نانو کشور است.

انجمن نانو در سال گذشته نیز در جشنواره آثار رسانه‌ای ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و جشنواره تقدیر از مروجان فناوری نانو برگزیده شده و نشریه میلیاردیم نیز در بین آثار برگزیده کشوری قرار گرفت. در نهمین مسابقه ملی فناوری نانو چندین نفر از دانشجویان دانشگاه خلیج فارس رتبه‌های برتر را کسب کردند و همچنین یک تیم از دانشگاه نیز در بین تیم‌های برگزیده رویداد نانواستارت‌آپ قرار گرفت.

بردبار، نماینده دانشجویی و صنعتی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، در خصوص برنامه های آینده انجمن نانو، عنوان کرد: این انجمن از سال 96 شروع به فعالیت کرد و با توجه به بازخورد دانشجویان تاکنون توانسته‌ایم روند رو به رشدی را در حوزه فناوری نانو در دانشگاه خلیج فارس و در استان بوشهر داشته‌ باشم. با توجه به شرایط حال حاضر فعالیت‌های انجمن به شکل غیرحضوری و برخط انجام خواهد شد و مانند گذشته جلسات گفت وگو نانوگپ، دوره های آموزشی و وبینارهای علمی را پیش خواهیم برد. همچنین برنامه‌هایی در جهت آماده‌سازی علمی دانشجویان جهت شرکت در مسابقه ملی فناوری نانو تدارک دیده شده است و با توجه تجربیات کسب شده، امیدواریم  بتوانیم با ادامه فعالیت‌ها در برنامه‌های آتی نیز افتخارات بزرگی برای دانشگاه خلیج فارس کسب کنیم.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

١٠:٥٥ - يکشنبه ٢١ دی ١٣٩٩    /    شماره : ٣٦٧٩    /    تعداد نمایش : ١٦٩