دوشنبه ٠٦ بهمن ١٣٩٩

اخبار > مراسم سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تجدید میثاق با شهدای گمنام دانشگاه خلیج فارس برگزار شد

مراسم گرامیداشت سالگرد شهادت سردارشهید حاج قاسم سلیمانی و تجدید میثاق با شهدای گمنام، روز شنبه 13 دی ماه 1399  همزمان با سالروز شهادت شهید سلیمانی با حضور کارکنان دانشگاه خلیج فارس برگزار گردید.
در این مراسم تیمور یزدان شناس رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهر بوشهر گفت: خوی وحشی گری و جنایت پیشگی آمریکا در جریان شهادت سردار اسلام حاج قاسم سلیمانی مشهود و آشکار بود و با شهادت دانشمند فرهیخته شهید فخری زاده این جنایت پیشگی آشکارتر گردید و یقین دارم دانشجویان کشور ما مصمم تر و با قدرت، راه شهید فخری زاده ها را ادامه خواهند داد.
وی ادامه داد: با شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، راه این شهید تبدیل به مکتب حاج قاسم گردید و این راه برای آیندگان نیز روشن و راه انسانیت و آزادگی خواهد بود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان بوشهر با اشاره به دوران زندگی سردار سلیمانی گفت: زندگی سردار سلیمانی را می توان به سه بخش تقسیم نمود. بخش اول زندگی این شهید بزرگوار با شروع دفاع مقدس و زمانی که ایشان فرماندهی لشکر 41 ثارالله را برعهده گرفتند و در طول جنگ ایران و عراق این لشکر با فرماندهی حاج قاسم سلیمانی درعملیات های فراوانی حضور داشت و سابقه درخشانی را از خود بر جای گذاشت.
یزدان شناس افزود: بخش دوم زندگی ایشان در استان کرمان هنگامی که ایشان مسولیت مبارزه با اشرار شرق کشور را بر عهده گرفتند رقم خورد و در این دوران سراسر مبارزه با اشرار و دشمنان کشور و ملت ایران، این سردار عزیز  با حضور دائمی در میدان شر دشمنان کشور را در منطقه شرق کشور از سر کشور و ملت ایران دور نمودند.
وی بخش سوم زندگی حاج قاسم سلیمانی  را در زمان پذیرش مسولیت سپاه قدس سپاه پاسداران در دورانی که آمریکا با همراهی اسرائیل طرح خاورمیانه بزرگ با مدیریت اسرائیل را در رویاهای خود می پروراند دانسته و گفت: این شهید سر افراز با تقویت قدرت حزب الله و حضور شخص خود در جریان نبرد 33 روزه با اسرائیل، آرزوی خاورمیانه بزرگ آمریکا را که با هدف سرکوب همه انقلاب های مذهبی و مردمی در خاورمیانه بود، نقش بر آب نمود.
تیمور یزدان شناس در پایان سخنان خود سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را یک فرد فراجناحی غیور ایرانی معرفی نموده که جز اسلام، رهبری و کشور و ملت ایران دل در گرو چیزی نداشته و دفاع از حرم اهل بیت (ع) در زمان مبارزه با داعش را دفاع از اسلام، نظام، رهبری و ملت ایران می دانستند.
در پایان این مراسم شرکت کنندگان به گل افشانی، غبار روبی و عطر افشانی قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه خلیج فارس پرداختند.

١١:٣٤ - شنبه ١٣ دی ١٣٩٩    /    شماره : ٣٦٦٥    /    تعداد نمایش : ٣٠٤