پنج شنبه ١٣ آذر ١٣٩٩

اخبار > درخشش دو نفر از دانشجویان گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه خلیج فارس در مسابقات سراسری جاوا کاپ ایران

هفتمین مسابقات سراسری جاوا کاپ در دو مرحله مقدماتی ۲ آبان ۹۹، و مرحله فینال پنج شنبه ۱۵ آبان ۹۹ بصورت انفرادی برگزار شد.

در این مسابقه در بخش جاوای استاندارد:

- علی قنبری  رتبه ۴

- علیرضا قاسمی رتبه ۵

و در بخش جاوا + وب:

- علی قنبری رتبه ۳ را کسب کردند.

لازم به ذکر است که در این مسابقه ۶۴۴ نفر در مرحله مقدماتی شرکت داشتند. که ۲۱۰ نفر به مرحله نهایی دعوت  شدند.

هفتمین آزمون جاواکاپ، امسال به دلیل شرایط ویژه این روزها، صرفا به صورت آزمون عملی و مجازی و در دو بخش جاوای استاندارد و برنامه‌نویسی وب، در دو مرحله مقدماتی و فینال برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس این موفقیت را به دانشجویان، گروه مهندسی کامپیوتر و خانواده بزرگ دانشگاه تبریک می گوید.

١٨:٢٨ - جمعه ٣٠ آبان ١٣٩٩    /    شماره : ٣٤٦٥    /    تعداد نمایش : ٢٠٣