پنج شنبه ١٣ آذر ١٣٩٩

اخبار > دو مقاله اعضای هیات علمی دانشگاه خلیج فارس در لیست مقالات پراستناد پایگاه isi قرار گرفت.

در آستانه برگزاری هفته پژوهش و فناوری سال 1399 و بر اساس آخرین گزارش برگرفته از پایگاه استنادی WoS (ISI)؛ با ورود 2 مقاله منتشر شده در سال 2020 توسط اعضای هیات علمی دانشگاه خلیج فارس در لیست مقالات پر استناد (Highly Cited Paper)، تعداد مقالات پر استناد این دانشگاه به عدد 8 رسیده است.
مقاله نخست را آقای دکتر مراد علیزاده عضو هیات علمی گروه آمار و همکاران در نشریه COMPUTATIONAL STATISTICS منتشر کرده‌اند. به این مقاله The odd log-logistic Lindley-G family of distributions: properties, Bayesian and non-Bayesian estimation with applications تاکنون ۱۳ بار توسط سایر مستندات نمایه شده در پایگاه WoS ارجاع شده است.
مقاله دیگر توسط آقایان دکتر یاسر امینی،دکتر احسان ایزدپناه(عضو هیات علمی) و مهندس سعید اخوان (دانش آموخته کارشناسی) از گروه مهندسی مکانیک دانشگاه خلیج فارس در نشریه JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY  منتشر شده است. این مقاله که به بررسی عددی مشخصه‌های انتقال حرارت نانوسیال در یک میکروکانال سه‌بعدی است،تاکنون از ۸ مقاله دیگر در پایگاه WoS استناد دریافت کرده است.
روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس این موفقیت را به این همکاران و همه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه تبریک عرض نموده، توفیقات روزافزون آنان را از خداوند بزرگ مسئلت می نماید.

١٣:٣١ - دوشنبه ٢٦ آبان ١٣٩٩    /    شماره : ٣٤٥٧    /    تعداد نمایش : ٣٦٩