پنج شنبه ١٣ آذر ١٣٩٩

اخبار > اولین نشست شورای سیاست‌گذاری هفته پژوهش و فناوری استان بوشهر در سال 1399 برگزار شد

اولین نشست شورای سیاست‌گذاری هفته پژوهش و فناوری استان بوشهر سال 1399 به ریاست  عبدالکریم گراوند استاندار بوشهر، روز دوشنبه 26 آبان ماه 1399 در محل استانداری بوشهر برگزار گردید.
در این نشست، نحوه برگزاری جشنواره‌ها و رویدادهای مرتبط با هفته پژوهش و فناوری و برنامه‌ریزی جهت مشارکت حداکثری دانشگاه‌ها، سازمان‌ها  و نهادهای دولتی و غیردولتی مطرح شد که از مهمترین مصوبات این نشست می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:
- زمان برگزاری هفته پژوهش و فناوری استان از 15 الی 20 آذرماه 1399 تعیین گردید.
- نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن‌بازار استان بوشهر طی هفته پژوهش و فناوری توسط پارک علم و فناوری خلیج فارس و به علت شرایط موجود ناشی از بیماری کووید19 به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
- تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان بوشهر در روز 18 آذرماه توسط دانشگاه خلیج فارس برگزار خواهد شد.
- مقرر گردید جشنواره دانش‌آموزی هفته پژوهش و فناوری مطابق دستورالعمل توسط اداره کل آموزش و پرورش برنامه‌ریزی گردد.

دبیرخانه هفته پژوهش و فناوری استان مستقر در معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه خلیج فارس آماده دریافت برنامه‌های پیشنهادی همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها برای برگزاری هر چه بهتر این مراسم می‌باشد. اخبار و اطلاعیه‌های این رویداد از طریق وبگاه ستاد به نشانی https://researchweek.pgu.ac.ir  منتشر می‌شود.

١٢:٤٢ - دوشنبه ٢٦ آبان ١٣٩٩    /    شماره : ٣٤٥٥    /    تعداد نمایش : ١٤٧