پنج شنبه ١٣ آذر ١٣٩٩

اخبار > دیدار رئیس دانشگاه خلیج فارس با رئیس و کارکنان کتابخانه مرکزی بمناسبت هفته کتاب، کتابدار و کتابخوانی

دکتر عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه و دکتر روح الله فاتحی معاون پژوهش و فناوری روز شنبه 24 آبان 1399 بمناسبت هفته کتاب، کتابدار و کتابخوانی با حضور در کتابخانه مرکزی دانشگاه با رئیس و کارمندان کتابخانه مرکزی دیدار نمودند.
در ابتدای این دیدار دکتر قربعانعلی باقری بردی رئیس کتابخانه مرکزی ضمن ابراز خرسندی از حضور ریاست دانشگاه در کتابخانه مرکزی، به ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده در کتابخانه مرکزی پرداخت و گفت: عمده فعالیت های  کتابخانه مرکزی به دو بخش  کتابخانه و انتشارات تقسیم می گردد. ایشان افزود: در راستای توجه بیشتر به فعالیتهای الکترونیکی کتابخانه، اقدام به خرید نسخه جدید نرم افزار کتابخانه الکترونیک  جهت  ایجاد سیستم یکپارچه کتابخانه های اقماریشده است، که در این نرم افزار بخش هایی مانند ذخیره و بازیابی منابع الکترونیکی، بخش گفتگو  ارتباط با کتابدار و بخش دیداری و شنیداری،  نیز در نظر گرفته شده است.

در بخش انتشارات نیز دکتر باقری به برون سپاری کلیه فعالیتهای مربوط به نشر کتاب و همکاری با موسسه های، همکار در این زمینه پرداختو

رئیس کتابخانه مرکزی در ادامه گزارش خود از گروه های آموزشی خواست، لیست منابع آموزشی و کمک آموزشی خود را به کتابخانه مرکزی جهت سفارش ارسال نمایند.

در ادامه این جلسه دکتر عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس با تبریک هفته کتاب، کتابدار و کتابخوانی گفت: کتاب، محصول تجربه های بشر از گذشته تا امروز و خلاقیت های ذهنی و آموخته های دراز مدت انسان است. سهم کتاب در انتقال دانش به مراتب بیشتر و فراتر از دیگر ابزار آموزشی است.
وی افزود: با حضور در فضای کتابخانه و دیدار با همکاران عزیز در این بخش حس بسیار خوبی را تجربه کردم.  وجود فضای دوستی و جدیت در کار در این بخش بسیار روشن و واضع است و وجود این فضای دوستی سازمانی که باعث ارتقاء سطح کیفی و کمی در خدمت رسانی به جامعه هدف خواهد شد، می تواند به عنوان یک الگوی موفق سازمانی مورد استفاده قرار گیرد.
دکتر مصلح ادامه داد: کتابخانه فضایی است که دانشجوها بیشتر وقت خود را در آن سپری می کنند، بنابراین با توجه به این مسولیت باید رویکرد ها و نقش های جدید برای کتابخانه در نظر گرفت تا بتواند به عنوان یک مرکز و کانون علمی و فرهنگی نقش بهتری را ایفاد نماید.
دکتر مصلح در پایان این نشست از تلاش ها و زحمات همکاران مشغول در کتابخانه مرکزی تقدیر و تشکر نمودند.

١١:٥٣ - شنبه ٢٤ آبان ١٣٩٩    /    شماره : ٣٤٤٩    /    تعداد نمایش : ١٧٤