دوشنبه ٠٥ آبان ١٣٩٩

اخبار > نشست مشترک پژوهشکده خلیج فارس و شرکت آب منطقه ای استان بوشهر در راستای همکاری های علمی

نشست مشترک پژوهشکده خلیج فارس و شرکت آب منطقه ای استان بوشهر روز دوشنبه 14 مهر در سالن جلسات سازمان مرکزی دانشگاه خلیج فارس برگزار گردید.
مهندس علی محمدی، مدیر عامل سازمان آب منطقه ای استان بوشهر در این نشست با تشکر از نگاه خردمندانه و افق دید بلند دانشگاه خلیج فارس برای حل مشکلات استان، گفت: ما نیازمند حضور دانشگاه در کنار خودمان هستیم. هرچند که ما از نزدیک در صنعت و پای کار هستیم  و مالکیت هایی داریم اما نباید از توان علمی دانشگاه خلیج فارس غافل شویم، چنانچه که ما می توانیم از پایان نامه های علمی  و کاربردی  دانشگاه که در خصوص مسائل صنعت هستند استفاده کنیم.
وی با اشاره به  چند چالشی که سازمان آب منطقه ای در استان با آن درگیر است، ادامه داد: ما امیدواریم با استفاده از فکر و تحقیقات انجام شده در دانشگاه خلیج فارس بتوانیم مسائل را حل کنیم و بر آنها فائق آییم .
مهندس علی محمدی در این نشست خبر از راه اندازی موزه آب در آینده ای نچندان دور  داده و افزود: ما منتظر ایده های  دانشگاه مادر استان در این زمینه هستیم .
در ادامه دکتر عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس با اشاره به این موضوع که استان بوشهر به عنوان یکی از پنج استان پایلوت کشور برای ایجاد مناطق ویژه علم و فناوری انتخاب شده است و بندر نوآوری بوشهر در پهنه ای بیش از ۱۶۷ هکتار پیرامون دانشگاه خلیج فارس تا دانشگاه علوم پزشکی ایجاد خواهد است که این امر دستاوردهای زیادی را برای پیشرفت و توسعه استان به همراه خواهد داشت، گفت: ما می توانیم در این محدوده پدیده ای مانند اکوپارک را رقم بزنیم، پارکی با انرژی پایدار، آب پایدار، موزه یا گنجینه آب دارای پیست دوچرخه سواری، پیست پیاده روی شبیه سازی  و معرفی آبزیان را داشته باشیم.
دکتر مصلح ادامه داد: دانشگاه خلیج فارس به عنوان دانشگاه مادر استان آماده است با طرح مشکلات استان در قالب پروژه، با استفاده از ظرفیت و پتانسیل علمی بالای خود با تمام توان  برای حل این مسائل  ورود نماید و ما نباید صرفا بدنبال یک تحقیق علمی باشیم، بلکه باید بدنبال رفع چالش ها و مشکلات با استفاده از توان علمی بود.
رئیس دانشگاه خلیج فارس با اعلام وجود رشته جدید مهندسی عمران - مهندسی و  مدیریت منابع آب در دانشگاه ، گفت:  حضور این رشته در دانشگاه برای حل مسائل استان در  زمینه آب است و برقراری ارتباط مناسب می تواند بسیار کمک کننده در رفع نیاز های استان باشد.
در این نشست دکتر صنعتی رئیس پژوهشکده خلیج فارس به ارائه گزارشی در خصوص ظرفیت ها، اقدامات و دستاوردهای علمی این پژوهشکده پرداختند.

١٩:٣٨ - دوشنبه ١٤ مهر ١٣٩٩    /    شماره : ٣٣٨٨    /    تعداد نمایش : ٢١٠